Продажби

Двустаен апартамент в кв. Лагера - премиум сграда.

Цена: 87100 €

(1209.72 € кв.м)

Тип на имота: 2 – СТАЕН
Град: София
Регион: Лагера
Квадратура: 72кв. м.
Етаж: 4 от 7
Телефон: Не
ТEЦ: Не
Вид строителство: Тухла, 2019г.
Пусков срок: 2021г.

Технически характеристики:


Необзаведен
Гараж
Интернет връзка
Контрол на достъпа
Охрана
Асансьор
Саниран
С гараж
Видео наблюдение

Описание:


Без комисион от купувача !
Имаме удоволствието да ви представим страхотен апартамент кв. Лагера, не далеч от новата метро станция Борис III , автобусна и трамвайна спирка (на 10 минути разстояние от центъра), на тиха и спокойна улица, в близост до магазини, детски градини, и озеленен парк. Това което отличава проекта от масовото предлагане в момента, освен качественото строителство, вече можете да закупите апартамент с две големи спални/16 - 17 кв. м. , вместо масовия случай- една нормална спалня и една малка, наречена детска.
Апартаментът представлява дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, склад и предверие, като може да бъде издаден и в изцяло завършен вид.
Стълбищните клетки се осветяват директно по цялата височина странично чрез прозорци на междинните площадки. От клетките на входовете на ниво сутерен се осъществява и вътрешен достъп на живущите до подземните гаражи посредством луксозен асансьор за 10 души.
Външното оформление на сградата ще бъде със светла каменна облицовка. Предвижда се и използването на гладка минерална мазилка, която ще бъде полагана по вътрешния контур на терасите. Парапетите на терасите ще бъдат частично плътни, продължаващи с метална част от ковано желязо.
Паркоместа с цени от 11000 евро.
Имотите представляват чудесна възможност както за инвестиция така и за постоянно живеене, като предоставят отлична среда за живот, съчетани с лукс и функционалност.
Предлагаме и други апартаменти в комплекса с различна квадратура и функционалност.
Брокер Елза Грийв 0878737749